در دربار حلول سال نو را چه در نیمه شب باشد و چه دیرتر با «سـلام» جشن میگیرنـد که فقط علما، سادات و مأمورین عالیمقام و مقرب الخاقان، و چنـدنفر از افسـران ارکان حرب در آن مراسم دعوت دارنـد...
پیشاهنگان و ورزشکاران باستانی در حال اجرای حرکات نمایشی در ورزشگاه امجدیه (ورزشگاه شهید شیرودی فعلی) به مناسبت جشن عروسی محمدرضا پهلوی (ولیعهد) و فوزیه
جشن گـل سـرخ در فصل بهار و هنگام غنچه کردن گل های سرخ و نـرگس آغاز میشد در این زمان مردم به تـفریحات گـوناگون سرگرم میشدند. این جشن ، تا هنگامی که گل سرخ بود، ادامه مـی یافت . در ایـن جشن ، الحان مختلف به گوش می رسید و کـودکان مـشعل بـه دست در کوی و برزن میگشتند و به هر کـه مـیرسیدند، مشت مشت گل سرخ بر سر و رویش میریختنـد و در مقابل ...
آیـین گـل غلتانِ نوزاد یکی از آیین های بـه جـامانده در امـیریه دامـغان و اطــراف آن از جمله روستاهای حـسن آبـاد و جزن اسـت کـه در نخسـتین بهـار زنـدگی نوزاد اجرا مـی شـود. اگـر نــوزاد در فصــل بهــار و همزمان بـا رویـش گـل هـای محمدی متولد شود، پدر و مــادر و بزرگــان خـــانواده تـصــمیم مـــیگیرنــد آیـــین گـل غـلتان را بـرای او اجـرا ...
در تاریخ معاصر ایران شیرزنان زیادی بودند که در روند تحولات سیاسی و اجتماعی ایران همچون انقلاب مشروطه نقش بسزایی داشتند. عزت الحاجیه از جمله زنانی بود که در راه آزادی ایران دو فرزند خود را قربانی داد و خم به ابرو نیاورد.
کارلا سرنا جهانگرد ایتالیایی در سفرنامه خود به صورت اختصار در مورد برخی از مراسم رایج از جمله نحوه ی برگزاری عروسی در ایران چنین آورده است که : « جشن و شادی که به سبب یک عروسی برپا می شود بر حسب موقعیت خانواده ی زوجین معمولا از سه روز تا چند هفته ادامه می یابد.
در این تصویر برپایی یک جشن در دربار محمدرضا پهلوی مشاهده می شود. یکی از عوامل بروز نارضایتی های گسترده از رژیم شاه، فساد بیحد و حصر دربار بود. فساد اخلاقی، تکبر و تفرعن، فساد جنسی، فساد مالی و فساد دینی تمام تار و پود دربار را در نوردیده بود.
«نتیجه ی تملق گوییهای بی حد همین مقامات بود که شاه را به هوس انداخت تا در سال 1967 مراسم مجلل تاجگذاری، در سال 1971 جشن های عظیم تخت جمشید یا در موقعیت های دیگر برنامه هایی پر هزینه و جاه طلبانه را به اجرا در آورد.
کودتای سوم اسفند 1299 همچون همه کودتاهای دیگری که در اقصی نقاط دنیا به وقوع پیوسته است، نامشروع بود. با همه این احوال رضاشاه پس از رسیدن به منصب پادشاهی همه ساله در سالروز کودتا جشن بزرگی به راه می انداخت.
جشن هنر شیراز جمله برنامه های مفسدانه شاه و فرح در دوران پهلوی بود که سر و صدای زیادی به پا کرد و حتی سفیر انگلیس نیز از میزان فساد اخلاقی این جشن حیرت کرد.
واکنش مردم عادی شیراز که ضمن گردش در خیابان یا خرید از مغازهها با چنین صحنه مسخره و تنفرانگیزی روبرو میشدند، معلوم است، ولی موضوع به شیراز محدود نشد و طوفان اعتراضی که علیه این نمایش برخاست به مطبوعات و تلویزیون هم رسید.
آلمانیها و فرماندهان نظامی قوای متحد، دو مرتبه سند تسلیم بدون قید و شرط آلمان هیتلری را امضا کردهاند: یک بار در ۷ مه در شهر فرانسوی ریم و دیگری توسط "فیلد مارشال ویلهلم کیتل" در نیمه شب ۹ می در برلین.آتشبس در ریم از ۸ می در ساعت ۱۱ شب به جریان افتاد؛ در مسکو اما این زمان، ساعت یک نیمه شب بود.